Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 860 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1981
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Két ingatlan külön - külön is eladó !
Vállalkozásnak telephelynek ideális !
Balmazújváros központjától 300 méterre egyben vagy külön is eladó családi ház és építési telek. A telken jelenleg áll egy vályog ház, amely elbontása után alkalmas új ingatlan építéséhez ( akár CSOK-kal is ). Irányár: 5,9 Millió Ft. A családi ház a közvetlenül mellette lévő telek végében helyezkedik el, külön bejárattal és önálló helyrajzi számmal. Az ingatlan jó állapotú, járólapos, a szobák laminált padlósak, új fa nyílászárókkal, különálló kazánházzal, tároló helyiséggel rendelkezik. Gyakorlatilag egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Irányár: 12,7 Millió Ft
Orvosi rendelő, boltok, iskola, óvoda 200 méteren belül találhatóak.
A kertben fúrt kút, a melléképületben 380 V-os ipari áram található. A telek nagysága ideális a kertészkedéshez, de akár pihenőkert is kialakítható, mivel az utcától távol esik.
A vállalkozások figyelmét külön is felhívnám, az utcára nyíló 1000 m2-es telek alkalmas akár parkoló vagy üzletház létesítésére, a hátsó ház pedig kis átalakítással irodának is kiváló. Amennyiben a két ingatlant egyben veszi meg, úgy kedvezőbb árat kínálunk.
Abban az esetben, ha a vásárláshoz hitelt is szeretne felvenni, díjmentes hitelügyintézéssel és teljes körű kiszolgálással állok a kedves vevő rendelkezésére.

Ár

Irányár 18,6 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Bír-Lak Ingatlan
Név Surinya Pál
Telefon +36 30 326 8 Mutasd
Email palsurinya@ Mutasd